Jarboli proizvodnja

U našoj ponudi možete pronaći fiberglas jarbole renomiranog proizvođača iz Svedske. Jarboli se proizvode od poliestera u beloj boji visine 6,8,10,12 metara.
Karakteristike jarbola :

  • Jarbol je konusnog oblika, elastičan, trpi blago savijanje zbog čega je otporan na  udare vetra i ostale atmosferske uticaje.
  • Jarboli se ne farbaju, zbog čega i nemaju skoro nikakvog održavanja
  • Poliester od kojeg se naši jarboli prave je materijal koji ne provodi elektricitet i zato je ne potrebno vršiti njihovo uzemljenje radi zaštite od udara groma.
  • Sistem sa unutrašnjim mehanizmom i rotirajućom glavom omogućavaju da zastava rotira za 360 stepeni, što znatno produžava vek trajanja zastave i samog jarbola.
  • G nosač omogućava da zastava uvek bude otvorena i jasno vidljiva.
  • Anker stopa je izrađena po sistemu šarke zbog čega je obaranje jarbola vema jednostavno.
  • Bravica omogućava osiguranje zastave od neovlašćenog spuštanja ili krađe zastava.

Jarboli su izrađeni po evropskim standardima i propisima. Garancija na jarbole uz pravilno održavanje je 5 godina.
Naša kompanija obezbeđuje montažu, transport i ugradnju istih do željene lokacije.
Obezbeđujemo sve potrebne garancije i sertifikate i nudimo kompletno održavanje, servis i rezervne delovi koje dostavljamo u roku od 24 sata.
Naše ekipe su dostupne 24 sata dnevno.

Teleskopski jarbol

Fasadni jarbol

Fasadni jarboli – jarboli su izrađeni od prohroma ,kače se na fasade zgrada pod uglom od 45` i mogu biti visine 2m i 2,20m.Laki su za održavanje jer ne zahtevaju farbanje i ne korodiraju.

Teleskopski jarbol – jarboli su izradjeni od aluminijuma.Poseduje stopu,tegI G nosac I moze da se podese do visine od 6m.Lak je za prenosenje sa mesta na mesto I praktican kao vid indoor ili outdoor reklame..

Načini kačenja
jarbola

Upustvo za montažu jarbola

Tehnički crtež
Jarbola i stope