Mobil marketing

Opremite svoju firmu ili štand zahvaljujući celokupnoj propagandnoj opremi koju možete odštampati kod nas. Štampa uključuje pun kolor na raznim materijalima kao sto su cerada,polipropilen,tekstil,pvc folija ili direktan print na konstrukciji. Po potrebi moguće je menjati samo štampu, a konstrukcija se može koristiti za više reklamnih (promocija). Upoznajte se sa sledećim načinom promocije vaše firme ili preduzeća.

Backboard
– Konstrukcija od aluminijuma lake montaže,uključuje rasvetu I kofer za transport.Print se radi na PVC foliji koja se kašira na juvidur tj konstrukciju.Dim:415x230cm

Klik ram
Klik ram
– Predstavljaju lako izmenjiv sistem reklamnih poruka koji omogućava dnevno ažuriranja podataka koji se prezentuju klijentima.Postoje u raznim dimenzijama I I omogucavaju brzu I laku montazu.

Display wall
– Najnoviji modularni displej.Dolazi sa teleskopskim roll-down mehanizmima i neograničenim mogućnostima kombinovanja dimenzija,idealan je za razne kampanje.

Pop up counter
– Rasklopivi pult sa magnetnim nosačima i gornjom pločom od drveta ili forexa.Poznat je i pod nazivom Info-Pult.

Promo pult
Konstukcija je od plastike i može biti ovalan pult i četvrtasti,a natpisna ploča moze biti u željenom obliku.Print se radi na foliji koja se kašira na pult uz mogućnost promene reklame.

Roll up
Štampa uključuje pun kolor na baneru(cerada,poliester ili polipropilen). Po potrebi moguće je menjati samo štampu, a konstrukcija se može koristiti za više reklamnih banera (promocija). Reklamu sačinjavaju sledeći elementi:konstrukcija,tašna i štampa
Dimenzije su sledece: (visina x širina) 200x85cm,200x100cm,200x120cm