Novosti

20 GODINA POSTOJANJA

Preduzeće GMT Company je osnovano 12.06.1993 godine. Sa ponosom ističemo da naša kompanija puni 20 godina postojanja i uspešnog poslovanja.

Osnovna delatnost preduzeća je grafička delatnost (u oblasti digitalne štampe). Svih ovih godina smo se usavršavali i unapređivali poslovanje u svim aspektima.

Stalna ulaganja u visoko tehnološku opremu, edukacija i školovanje zaposlenih izdvaja našu kompaniju i postavlja na visoko mesto u oblasti digitalne štampe.

Uspeli smo da u dugom periodu kriznih godina uspešno poslujemo, proširimo kapacitete i usavršimo proizvodni program. Danas preduzeće zapošljava 14 stalno zaposlenih radnika. Poslujemo sa preko dvadesethiljada domaćih i stranih kupaca.
Postali smo vodeća kompanija na domaćem tržištu u oblasti digitalne štampe velikih formata(na textilu).
Naša kompanija je najveća u okruženju sa kapacitetom od minimalnih 50.000m2 mesečnog printa. Brza reakcija na sve zahteve kupca, kvalitet proizvoda i usluga, kao i garancija koju pružamo, dobili su visoke ocene od mnogih domaćih I stranih kompanija. Rezultat toga je veliki uspeh na tržištu zemalja Evropske Unije,zbog čega beležimo znatan rast u izvozu naših proizvoda u tim zemljama. Beležimo stalan rast bruto prometa i u veme svetske ekonosmke krize, kako u domaćem platnom prometu, tako i u prometu sa inostranstvom.

Svih ovih godina gajili smo poseban odnos prema zaposlenima u našoj kompaniji, a naročito prema kupcima i dobavljačima, što je rezulata dugogodišnje saradnje sa mnogima.

U vremenu koje dolazi planiramo da se osavremenjujemo i usavršavamo u svim oblastima, vodeći računa o ljudskim resursima. Tehnologija koju koristimo je isključivo zasnovana na ekološkom aspektu. Povećanje kapaciteta će biti I dalje naš cilj, kako bismo ostvarili planove u budućnosti i znatno povećali izvoz na tržište EU I Amerike.

Nadamo se da ćemo uspeti sprovesti naš cilj uz veliku zahvalnost svima koji su bili sa nama svih ovih godina.
Želimo partnerski odnos sa svima onima koji žele da budu deo naše budućnosti.
pročitajte više

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *