Tekstil print

Textilni print ima izuzetnu primenu za opremanje scenografije kao i za opremanje štandova poslovnog prostora, lokala, izloga i svih drugih dekoracija nameštaja i sl.
Moguće je štampati željene motive u punom koloru na keceljama, torbicama, stoljnjacima, prekrivkama, zavesama, lazybag, krpama za naočare, maramama,ešarpama, i drugim proizvodima po zahtevu klijenta.
Svu podršku oko izrade idejnog rešenja, izbora materijala i načina dorade pružiće Vam naš dizajn tim.

Trakaste zavese sa štampom u punom koloru po zahtevu klijenta. Materijal od koga su trake napravljene je polyester 200gr, otporan na UV zračenje
i druge atmosferske uticaje. Karakteristike materijala su antistatičnost, nezapaljiv i antialergijski, tako da ne skuplja prašinu, mirise i lako se održava.
trake su širine 127mm ili širine 89mm i lako se mogu prilagoditi svakom prostoru i ambijentu.

Stolnjak-nadstolnjak-stone trake-tekstilne salvete-party program
Predstavljaju obavezan I koristan deo svake trpeze I kao takvi su idealani detalji za ukrašavanje iste.Odštampani u punom koloru- štampa sa motivima po želji kupaca.Izrada reklamnih stolnjaka (za restorane I hotele),slavskih i sa dezenima po želji. Materijal koji se koristi za izradu je saten 140 – 200 gr. Stolnjaci se izrađuju u raznim veličinama po zahtevu kupca. Štampa je digitalna sublimatik i otporna je na pranje i peglanje.

Lazy bag – Izrađuje od specijalnog poliesterskog platna 200 gr.koji je izuzetno otporan na habanje.Štampa je u punom koloru digitalna sublimatik otporna na sve uslove habanjai metode pranja.Lazy bag se izrađuje u tri veličine,puni se expandiranim kuglicama(stiropor) i poseduje rajfešlus na dnu radi lakše dopune punioca.Veoma je lak za održavanje,anatomski oblik za sedenje,lako prenosiv .

Mebl garniture
– Štampa na specijalnim materijalima (poliester 200gr) u punom koloru po zahtevu kupca.Specijalno izrađen za ovu namenu omogućuje Vam da izbrendiratei uklopite dizajn po želji u svaki ambijent. Tehnika štampe digitalna sublimatik omogućuje dug vek trajanja i veoma lako održavanje, jer je dozvoljeno mašinsko i ručno pranje.

Šalovi-navijački i reklamni– Štampa i izrada navijačkih, reklamnih kao i nacionalnih šalova na satenu 140-200 gr, po želji kupca. Digitalna sublimatik štampa daje jasne i jarke boje koje su otporne na sve uticaje (pranje i peglanje). Standardna veličina šalova je 120×15 I 150×15 cm. Moguca je izrada šalova i u drugim veličina po želji kupca. Šalovi su duplo štampani i šiveni, a po krajevima su ukrašeni resama u raznim bojama.

Jastučići
– Štampaju se digitalnoj sublimatik štampi u punom koloru koja je ekološka, a otporna na sve uticaje i habanje. Standardna dimenzija jastučića je 30x30cm,a moguća je izrada i u drugim veličina po želji kupca. Dostupne su dve vrste materijala za izradu mat i sjajni.Print ili slika na jastuku je sa obe strane,može biti ista ili različita slika ,sve po zelji kupca.

Krpice za naočare
– Krpice za naočare izrađujemo u punom koloru sa motivima ili logotipom koji vi izaberete. Dimenzija 18×15 cm. Krpice su od specijalnog materijala renomoranog proizvođača VILEDA. Mogućnost obostrane štampe.

Ležaljke
– Brendiranje ležaljki po vašoj želji u punom koloru sa vašim logotipom ili motivima koje izabarete.Materijal je 200 gr poliester. Specijalno pripremljen za tu namenu.Veoma jednostavan za održavanje (pranje peglanje), otporan na sve uticaje habanje, UV zracenje i kisu. Digitalna sublimatik štampa omogućava dug vek trajanja jasne boje I štampu u visokoj rezoluciji. Mogućnost uklapanja dizajna u vaš ambijent.

Rediteljske stolice
– Brendiranje rediteljskih stolica po vašoj želji.Idealne za mobilni marketing,opremanje enterijera i exterijera.Materijal je 200 gr poliester. Specijalno pripremljen za tu namenu. Veoma jednostavan za održavanje (pranje peglanje), otporan na sve uticaje habanje, UV zracenje i kišu.Digitalna sublimatik štampa omogućava dug vek trajanja jasne boje I štampu u visokoj rezoluciji.

Kecelje(reklamne)
– Izrađuju se od materijala poliester 200gr(sjajni ili mat) u više vrsta i veličina. Štampa po želji kupca u punom koloru, sa logotipom ili drugim motivima. Idealne za promocije, kao VIP poklon. Digitalna sublimatik štampa otporna na sve uticaje I habanje, zbog cega je dozvoljena i upotreba svih sredstava za skidanje fleka I sl.

Taburići
– Brendiranje po vašoj želji sa logotipom i drugim motivima po vašem izboru. Idealno za mobilni marketing, opremanje u enterijeru I exterijeru. Materijal 200 gr poliester.Jednostavno održavanje, štampa orporna na habanje Uv zračenje.

Torbice (reklamne)
– Štampa prilagođena vašem zahtevu u punom koloru, sa vašim brendom, logotipom ili motivom po želji.Dimenzije i kroj torbice može biti standardan ili po želji kupaca. Štampa na torbici je digitalna sublimatik otporna na habanje i pranje.Materijal mat ili sjajni od 110 do 200 gr. Idealan proizvod za Vašu promociju ili VIP poklone.

Zavese
– Izrađuju se u punom koloru po Vasoj želji.Stampa je digitalna sublimatik otporna na habanje,pranje i peglanje.Dimenzije i dezeni zavesa su po zahtevu kupaca.Veoma praktične za opremanje poslovnog, hotelskog, kućnog i drugog prostora.

Ešarpe
– Štampa i izrada ešarpi po zahtevu kupca u punom koloru. Motivi, dimenzija i dizajn prilagođen potrebi i želji kupca. Idealno za promocije, VIP poklon i druge namene.