Zastave proizvodnja

Zastave svih vrsta i veličina proizvodimo u digitalnoj sublimatik tehnologiji, zbog čega su zastave vidljive obostrano, otporne na sve atmosferske uticaje i poseduju UV zaštitu. Održavanje zastave je jednostavno,dozvoljeno je mašinsko pranje do 40%  i peglanje.
GMT Company je prva privatna kompanija koja je počela sa proizvodnjom zastava na ovim prostorima. Pocasni smo clanovi heraldickog drustva Beli orao,pa smo ovoj oblasti pristupili strucno i profesionalno.
GMT Company ulaže u inovativnu tehnologiju gde u kontinuitetu podižemo kvalitet i produktivnost proizvoda. Proizvodni kapaciteti naše kompanije su preko 1200m2 dnevno.

Zastave za spoljnu dekoraciju se izradjuju od poliestera , mrežasto tkanje,težine 125-155gr/m2, zemlja porekla Nemačka.Obostrano je vidljiva sa ojacanjima na mestu kacenja po zahtevu kupca. Ovi materijali su izuzetno jaki i postojani, otporni na sve atmosferske uticaje i UV zračenje, pripremljeni za digitalnu sublimatik štampu.

Za izradu zastava za spoljnu dekoraciju preporučujemo Vam standard i mesh materijale.

Stanard

Mash

Zastave za unutrašnju dekoraciju – svečane zastave, izradjuju se kao duple, opsivene su resama i izrađene od krep satena, koji zbog svog sjaja daje zastavi svečani izgled.Isticu se u kabinetima i salonima.

Stone zastavice se mogu izradjivati od krep satena kao duple i opsivene su resama.Postavljaju se na stona postolja I mogu biti izradjene u dim:26x17cm kao standarda ili po zelji klijenta.

Za izradu zastava za spoljnu dekoraciju preporučujemo Vam standard i mesh materijale.

Stone zastavicese mogu izradjivati od kasirane svile i tada su opsivene snurom.Postavljaju se na jednokraka postolja I mogu biti izradjene u dim:20x10cm kao standarda ili po zelji klijenta.

Kapitenske zastave se rade od krep satena,trouglastog su oblika i u gornjem delu imaju mesingani stapic i lancic.

Grb, zastava i himna Republike Srbije
Ustavom Republike Srbije utvrđeno je: Republika Srbija ima svoj grb, zastavu i himnu; grb Republike Srbije koristi se kao Veliki grb i kao Mali grb; zastava Republike Srbije postoji i koristi se kao Narodna zastava i kao Državna zastava; himna Republike Srbije jeste svečana pesma „Bože pravde”; izgled i upotreba grba, zastave i himne uređuju se zakonom.

Narodna skupština donela je 2009. godine Zakon o izgledu i upotrebi grba, zastave i himne Republike Srbije. Prema tom zakonu, grb Republike Srbije jeste grb utvrđen Zakonom o grbu Kraljevine Srbije od 16. juna 1882. godine i koristi se kao Veliki grb i kao Mali grb; zastava Republike Srbije postoji i koristi se kao Državna zastava i kao Narodna zastava, sa razmerama 3:2 (dužina prema visini); standarta je Državna zastava kvadratnog oblika koju koriste predsednik Republike i predsednik Narodne skupštine.
Pravilnik o korišćenju i izgledu zastave i grba Republike Srbije

Garancija i
uslovi

Uputstvo za
održavanje

Zastave
sveta

Uputstvo za postavljanje