Jarboli

Beli jarboli za zastave od poliestera.

U našoj ponudi možete pronaći fiberglas jarbole renomiranog proizvođača iz Švedske. Jarboli se proizvode od poliestera u beloj boji visine 6, 8, 10, 12 metara.

Jarboli su izrađeni po evropskim standardima i propisima. Garancija na jarbole uz pravilno održavanje je 5 godina.

Fasadni jarboli – jarboli su izrađeni od prohroma, kače se na fasade zgrada pod uglom od 45` i mogu biti visine 2m i 2,20m. Laki su za održavanje jer ne zahtevaju farbanje i ne korodiraju.

Teleskopski jarbol – jarbol je izrađeni od aluminijuma. Poseduje stopu, teg i G nosac i može se podesiti do visine od 6m. Lak je za prenošenje sa mesta na mesto i praktičan kao vid indoor ili outdoor reklame.

Naša kompanija obezbeđuje montažu, transport i ugradnju jarbola do željene lokacije. Obezbeđujemo sve potrebne garancije i sertifikate i nudimo kompletno održavanje, servis i rezervne delove.

GMT Company nudi i štampu i izradu zastava svih vrsta i veličina.

Karakteristike jarbola:

  • Jarbol je konusnog oblika, elastičan, trpi blago savijanje zbog čega je otporan na udare vetra i ostale atmosferske uticaje.
  • Jarboli se ne farbaju, zbog čega i nemaju skoro nikakvog održavanja.
  • Poliester od kojeg se naši jarboli prave je materijal koji ne provodi elektricitet i zato je ne potrebno vršiti njihovo uzemljenje radi zaštite od udara groma.
  • Sistem sa unutrašnjim mehanizmom i rotirajućom glavom omogućavaju da zastava rotira za 360 stepeni, što znatno produžava vek trajanja zastave i samog jarbola.
  • G nosač omogućava da zastava uvek bude otvorena i jasno vidljiva.
  • Anker stopa je izrađena po sistemu šarke zbog čega je obaranje jarbola vema jednostavno.
  • Bravica omogućava osiguranje zastave od neovlašćenog spuštanja ili krađe zastava.
GMT postavljanje jarbola.