Reklamni tekstil

Print na tekstilu za torbe, kecelje, zavese, jastučiće, stolnjake i ešarpe.

Reklamni tekstil ima izuzetnu primenu u oglašavanju i pruža neograničene mogucćnosti štampe na tekstilu. Moguće je štampati željene motive u punom koloru na keceljama, torbicama, stoljnjacima, prekrivkama, zavesama, lazybag, krpama za naočare, maramama, ešarpama i drugim proizvodima po zahtevu klijenta. Boje su na vodenoj bazi, zadovoljavaju sve ekološke standarde i ne štete zdravlju ljudi.

Reklamni tekstil pruža interesantne mogućnosti za opremanje sajamskih štandova. Svu podršku oko izrade idejnog rešenja, izbora materijala i načina dorade pružiće Vam naš dizajn tim.

TIPOVI REKLAMNOG TEKSTILA

Reklamne kecelje.

Reklamne kecelje se često koriste kao deo uniforme u ugostiteljstvu, raznim promocijama i degustacijama, prilikom snimanja kulinarskih emisija i kao atraktivni promotivni poklon. Nudimo proizvodnju sa štampom u punom koloru u nekoliko različitih modela.

Reklamne ešarpe.

Ešarpe ili reklamne marame su moderan modni detalj u svakodnevnoj upotrebi, ali se mogu i koristiti kao efikasan način da se poveća svest o brendu. Idealne su za zaposlene koji direktno komuniciraju sa klijentima, promotere i volontere.

Bandan marame.

Bandan marame (poznate i kao potkape za razne vrste sportova, fantomke, maske, windstoperi i dr.) su vrlo popularne u svetu. Proizvodimo bandan marame u printu po vasšoj želji u više modela i veličina.

Krpice za naočare.

Krpice za naočare se koriste za čišćenje naočara, objektiva, monitora, mobilnih uređaja što ih čini savršenim poklonom za reklamne – promotivne svrhe. Krpica za naočare je veoma koristan poklon za svaku priliku, a ujedno i dugotrajna reklama.

Podloga za miša.

Podloga za miša je proizvod koji je postao neizbežan za svakog pojedinca. Sa digitalnom sublimatik štampom u punom koloru, koja garantuje dugotrajnost, podloga za miša može biti veoma interesantan poklon sa unikatnim dizajnom ili logotipom po želji.

Stolnjak.

Reklamni stolnjak se može koristiti prilikom masovnih manifestacija, korporativnih događaja, izložbi, snimanja emisija i sl. Pored praktične primene on sadrži i logo Vašeg brenda, proizvoda ili poruku koju želite da uputite.

Navijački šalovi – reklamni šalovi.

Navijački šalovi su sastavni dekor na sportskim događajima. Pokazuju entuzijazam i ljubav prema klubu, timu ili zemlji. Navijačke šalove štampamo u bojama kluba, sa znakom ili nazivom kluba po želji. Izrađujemo ih od laganih poliester materijala ili od krep satena, kao dvostruke šalove ukrašene resama po želji.

Lente

Lenta za matičara, lente pobednicama izbora za mis, lenta za kuma i starog svata, neizostavan su detalj u svečanim prilikama. Lente izrađujemo od krep satena, koji im svojim sjajem daje svečani izgled, u dimenzijama 220x15cm i 250x15cm. Po želji je moguće dodati rese.

Reklamne torbe.

Promotivna torba od tekstila, sa Vašim logotipom, brendom ili porukom, je pogodna za promotere, pakovanje uzoraka, letaka i reklamnih VIP poklona. Reklamna torba može biti atraktivna nagrada na takmičenjima. Torbe proizvodimo u dva standardna modela: model shop i model promo; ili u drugim modelima prema Vašim željama.

Reklamni jastuci.

Reklamni jastuci mogu biti lep i elegantan proizvod kojim kompanije mogu da promovišu svoj brend u kancelarijama, kafićima, salonima, restoranima, turističkim organizacijama,  klubovima. Mogu biti različitih oblika i dimenzija. Štampani su u punom koloru na svim stranama.

3D modeli.

3D modeli zbog svoje veličine predstavljaju savršenu reklamu koju će svako primetiti. Koriste se prilikom raznih promocija i veoma su jednostavni za transport i premeštanje sa jedne lokacije na drugu. Nisu lomljivi, veoma su lagani i lako se čiste. Dimenzije izrade 3D modela nisu ograničene.