Tende

Proizvodnja i brendiranje tendi.

Tenda može biti idealan način za vašu reklamu ili isticanje vašeg logotipa. Reklamne tende su idealne za prodajne, poslovne, komercijalne i slične objekte. GMT Company u svojoj ponudi ima specijalna, vodonepropusna platna za tende koja poseduju UV zaštitu i otportna su na prašinu i buđ (antistatik).

Modeli se, funkcionalno i estetski, prilagođavaju specificnim namenama i željama kupaca. Takođe vam nudimo i rebrending (zamenu) platna na postojećoj konstrukciji, kao i mogućnost štampe samo na karnerima.

TENDA JEDRO

Tenda jedro.

Tenda jedro je moderno arhitektonsko i dizajnersko rešenje za zaštitu od sunca u Vašem prostoru za uživanje i odmor. Može se koristiti za pravljenje hlada i UV zaštitu u kućnom dvorištu, baštama kafića i restorana, dečijim igralištima, parkinzima itd. Tenda jedro može biti kvadratnog ili oblika trougla. Izrađuje se od impregniranog poliesterskog materijala 200 / 240 gr, sa visokim nivoom UV zaštite i visoko kvalitetnom štampom, otpornom na sve atmosferske uticaje. U GMT Company možete odabrati model i print po svom ukusu.