Tekstilni aluminijumski frame – LED Box sistemi

Izrada svetlećih reklama.

LED box sistemi se preporučuju za dekoraciju unutrašnjeg prostora, impresivno izgledaju prilikom promocija i oglašavanja. LED rasveta sa ravnomernom raspodelom oživljava boje, koje poseduju sve potrebne sertifikate da ne štete zdravlju ljudi i da su vodootporne. Štampa na tekstilu verno prikazuje odštampani motiv, repliku ili fotografiju, tako da se Tekstilni alu frame-LED box sistemi ističu prilikom raznih promocija, oglašavanja u buticima, tržnim centrima, bankama, dovodeći do izražaja vašu poruku i proizvodu ili usluzi.

Prednosti tekstilnih LED box sistema u odnosu na PVC svetleće reklame su brojne: brza promena printa za različite kampanje sa zadržavanjem postojeće konstrukcije, namenjeni su za višekratnu namenu tako da se mogu prati i peglati, ispunjavaju sve neophodne sertifikate za primenu u poslovnom prostoru, koriste module sa EU sertifikatom, ne štete okolini jer je štampa ekološka.

GMT Company u svojoj ponudi ima nekoliko modela za Vaše tekstilne svetleće reklame i svaki je dostupan u dimenzijama po želji. Alu displeji mogu biti izrađeni kao jednostrani, dvostrani, neprosvetljeni i LED prosvetljeni. Vrsta materijala koji se koristi (baner 200gr ili backlit 320gr) se prilagođava odabranom modelu. Efekat boranja (nabiranja) se kod montiranja slike u ram izbegava pomoću našivene keder trake.