Scenska grafika

Štampanje scenske grafike.

Scenska grafika (scenografije) za pozorišta, televizijske studije i druge manifestacije se izrađuje na specijalnim materijalima pogodnim za direktno osvetljenje i prosvetljenje bez refleksije. Materijali na kojima štampamo scenografiju su tekstilni poliesterski materijali različitih težina od 125 do 300gr/m2. Ovi tekstilni materijali se ne lome i ne gužvaju, i poseduju sve sertifikate da su vatrootporni. Digitalna štampa sublimatik bojama obezbeđuje visok kvalitet za scenska platna. Pored materijala za direktno osvetljavanje, mogu se koristiti i amterijali za prosvetljavanje (backlit).

Šivenje se vrši duplim štepom, specijalnim koncem koji nije uočljiv za gledaoca, što omogućava kreiranje slika iz delova u velikom formatu. Scenska grafika se dostavlja u specijalnim torbama koje se izrađuju po meri scenskog platna. Print se postavlja na kulise ili rikvande. Moguća je izrada raznih figura i oblika po želji kupca u punom koloru od pločastih materijala u prirodnoj veličini.

GMT Company nudi digitalnu štampu za fotografsku scenu sa motivima koji su Vam potrebni za uspešno fotografisanje. Fotografska scena se štampa na materijalima koji uz pomoć štampe jarkih boja stvaraju realističnu pozadinu. Tekstura materijala i digitalna štampa visoke rezolucije ne stvaraju refleksiju i idealni su za foto scenu. Dimenzije i štampa nisu ograničeni.