Suncobrani

GMT suncobrani.

Suncobrani su idealna zaštita od sunca, UV zračenja i reklama koju će svako primetiti. Dugotrajna i pouzdana konstrukcija od visokokvalitetnog aluminijuma, jednostavno otvaranje, lako premeštanje i podešavanje. Suncobranska konstrukcija se može koristiti u kafićima, promocijama, plažama, baštama i raznim događanjima. Platno suncobrana je impregrirani-vodootporni poliester težine 180-240 gr/m2, antistatično na prašinu, prljanje i otporno na UV zrake. Boje su na vodenoj bazi (eko-boje). Dizajn platna se podešava prema zahtevima kupca. Radimo rebrendiranje (zamenu) platna.

 

TIPOVI SUNCOBRANA

Suncobran classic strong.

CLASSIC STRONG
3.5×3.5m

Visoko kvalitetna aluminijumska konstrukcija u beloj boji. Teleskopski mehanizam.

Suncobrani se izrađuju od materijala (platna) visokog kvaliteta. Poliester impregniran-vodootporan, 200-240 gr/m2, sa visokom UV rezistencijom. Tretiran protiv plesni, otporan na prašinu, vodootporan sa UV zaštitom.

Dizajn i štampa u punom koloru, visoke rezolucije, prilagođen potrebama kupca.

Suncobran classic beach.

CLASSIC STRONG
3x3m

Šestougaona aluminijumska konstrukcija, u beloj i sivoj boji, visokog kvaliteta, jednostavna za upotrebu. Poliester impregniran, vodootporan 200-240 gr/m2, sa visokom UV zaštitom. Otporan na plesni, prašinu, vodonepropustan.

Dizajn i štampa po želji kupca u punom koloru. Visoka rezolucija štampe.

Suncobran standard beach.

STANDARD BEACH
fi 180cm

Osmougaona aluminijumska konstrukcija u beloj boji visokog kvaliteta. Konstrukcija iz dva dela, jednostavan za nošenje i upotrebu. Platno poliester 140-180gr/m2. sa UV zaštitom, tretiran protiv plesni. Štampa i dizajn po želji kupca u punom koloru.