Zastave

Zastave sveta ispred Palate Srbije.

Zastave svih vrsta i veličina proizvodimo u digitalnoj sublimatik tehnologiji, zbog čega su zastave vidljive obostrano, otporne na sve atmosferske uticaje i poseduju UV zaštitu. Održavanje zastave je jednostavno, dozvoljeno je mašinsko pranje do 40%  i peglanje.

GMT Company je prva privatna kompanija koja je počela sa proizvodnjom zastava na ovim prostorima. Počasni smo članovi heraldickog društva Beli orao, pa smo ovoj oblasti pristupili stručno i profesionalno.

GMT Company ulaže u inovativnu tehnologiju gde u kontinuitetu podižemo kvalitet i produktivnost proizvoda. Proizvodni kapaciteti naše kompanije su preko 1200m2 dnevno.

TIPOVI ZASTAVA

Spoljne zastave.

Zastave za spoljnu dekoraciju se izradjuju od poliestera , mrežasto tkanje, težine 125-155gr/m2, zemlja porekla Nemačka. Obostrano je vidljiva sa ojačanjima na mestu kačenja po zahtevu kupca. Ovi materijali su izuzetno jaki i postojani, otporni na sve atmosferske uticaje i UV zračenje, pripremljeni za digitalnu sublimatik štampu.

Za izradu zastava za spoljnu dekoraciju preporučujemo Vam standard i mesh materijale.

Zastave za unutrašnju dekoraciju.

Zastave za unutrašnju dekoraciju – svečane zastave, izradjuju se kao duple, opsivene su resama i izrađene od krep satena 140-18gr./m2, koji zbog svog sjaja daje zastavi svečani izgled. Ističu se u kabinetima i salonima, postavljene na kabinetska postolja sa jednim, dva ili tri koplja. Izrađuju se u više dimenzija, u proporcijama propisanim standardima.

Zastave za unutrašnju dekoraciju ili kabinetske zastave, mogu biti zastave stranih zemalja, zastave organizacija, državne zastave, gradske i opštinske zastave ili zastave sa vašim logotipom.

Stone zastave GMT.

Stone zastavice ističu korporativni identitet u kancelariji za sastanke, na mestu prodaje, na konferencijskim stolovima ili raznim izložbama. Mogu se izraditi od krep satena, u kom slučaju se šiju se kao duple i opšivene su resama.  Postavljaju se na stona postolja i mogu biti izrađene u standardnim dimenzijama 26x17cm ili po želji klijenta.

Stone zastavice se takođe mogu izraditi od kaširane svile se mogu, u zavisnosti od primene u više oblika i dimenzija: Okolo se ukrašavaju se šnurom raznih boja. Mogu biti standardnih dimenzija 20×10 cm, a mogu se izraditi i u veličini po želji klijenta.

Standarda Predsednika Srbije.

Grb, zastava i himna Republike Srbije

Ustavom Republike Srbije utvrđeno je: Republika Srbija ima svoj grb, zastavu i himnu; grb Republike Srbije koristi se kao Veliki grb i kao Mali grb; zastava Republike Srbije postoji i koristi se kao Narodna zastava i kao Državna zastava; himna Republike Srbije jeste svečana pesma „Bože pravde”; izgled i upotreba grba, zastave i himne uređuju se zakonom.

Narodna skupština donela je 2009. godine Zakon o izgledu i upotrebi grba, zastave i himne Republike Srbije. Prema tom zakonu, grb Republike Srbije jeste grb utvrđen Zakonom o grbu Kraljevine Srbije od 16. juna 1882. godine i koristi se kao Veliki grb i kao Mali grb; zastava Republike Srbije postoji i koristi se kao Državna zastava i kao Narodna zastava, sa razmerama 3:2 (dužina prema visini); standarta je Državna zastava kvadratnog oblika koju koriste predsednik Republike i predsednik Narodne skupštine.

Pravilnik o korišćenju i izgledu zastave i grba Republike Srbije